Fit4Everyone

155

Training

Fit4everyone training is een  effectieve functionele benadering van fitness waarbij je waarbij je spiertraining en vetverbranding op het hoogste niveau brengt. Het lichaam reageert het beste op bewegingen die meerdere spierketens (functionele training) stimuleren. Er wordt altijd gezorgd voor voldoende variatie en uitdagingen  zodat er getraind wordt met het oog op resultaat. Binnen je grenzen, maar wel grensverleggend. Je voelt je na elke training steeds fitter en energieker! Dat is het trainingsprincipe Fit4everyone:  effectief en doelgericht trainen!

Met Fit4everyone traint u waar u wilt, in de sportschool, thuis of een sportieve buitentraining. Circuittraining, bokstraining, een Cityrun of Personal training, voor ieder wat wils. Passend bij wat u wilt en waar u van houdt.

Door middel van het zg. Kaizen principe worden doelstelling realistisch en haalbaar gemaakt. 10 kilo afvallen in 10 weken? Dat kan, maar beter is om te kijken naar een haalbaar plan wat op de lange termijn voor blijvend resultaat zorgt. Zodat je niet alleen deze zomer maar ook de volgende zomers er goed uit blijft zien!

 Je kunt het lichaam krijgen dat jij wilt. Jouw geloof, mijn kennis en ervaring maken het waar.

Optimale ondersteuning

Trainen met een personal trainer is leuk, inspirerend en heeft bewezen de meest effectieve begeleidingsvorm te zijn die u zich kunt wensen. Een goede personal trainer stelt een optimaal trainingsprogramma voor u op, adviseert u op het gebied van voeding en ontspanning, en helpt u met het stellen van reële doelen. 

Iedereen weet wel dat je alleen door middel van doorzettingsvermogen en tomeloze inzet trainingsresultaten zult behalen. Echter blijken juist dàt de twee voorwaarden te zijn die voor veel mensen moeilijk na te streven zijn. Dit is vaak niet te wijten aan een gebrek aan motivatie maar aan een gebrek aan kennis over training en voeding! Een personal trainer helpt u hierbij en weet u te motiveren, ook op momenten dat u het even niet meer ziet zitten. Kortom, met een personal trainer staat u er niet meer alleen voor!

Bootcamp Woerden

Een grensverleggende workout! Dinsdagavond 20.30 uur bij het strandje Waterrijk Nieuwe Zeeweg

CityRun Woerden

Een urban workout in de binnenstad van Woerden. Zaterdag 10.00 uur centrum Woerden   

10 rittenkaart voor € 85,00

 

×